OnlineFundraising.dk drives af Fundraisingbureauet

Centralt for mange organisationer står indsamlingen af midler til at gennemføre deres mål. Effektivt implementering af donationsmuligheder i en organisations online kommunikation er derfor kritisk vigtigt.

Fundraisingbureauet’s
vision

Fundraisingbureauets vision er, at samle alle nødvendige fundraising kompetencer under et tag og tilbyde en samlede pakke af tjenester til velgørende organisationer, foreninger, og museer i Danmark.

Det skal sikre høj kvalitet og etik samt skabe synergi på tværs af fundraising aktiviteter, der traditionelt fordeles på forkellige afdelinger eller firmaer.

Vi er opsat på at investere i fremtidens fundraising og støtte en sund udvikling i branchen. Første mål er at sikre en robust og let måde at donere online på. Derfor introducerer vi produktet Online Fundraising

Holdet bag
fundraisingbureauet

Stephan Viftrup

Stephan Viftrup

Digital kommunikation

Stephan har sammen med Christian hjulpet organisationer lykkedes med online kommunikation igennem gode hjemmesider i flere år, med firmaet FlowTwo. Han elsker at give feedback på digitale mål, kommunikation og optimere hjemmesider og arbejdsgange.

stephan@fundraisingbureauet.dk

Kim Skytte Graae

Kim Skytte Graae

Fundraising ekspert

16 års erfaring med alle fundraisingdiscipliner gør Kim til vores alt-mulig-mand. Han kan løse ethvert fundraisingproblem! Han har en stærk evne til at analysere komplekse fundraisingsprocesser og bruge denne viden til at lave kreativt nytænkende kampagner.

kim@fundraisingbureauet.dk

Niklas Boss

Niklas Boss

Backend-udvikler

niklas@fundraisingbureauet.dk

Christian Laugesen

Christian Laugesen

Frontend-udvikler

christian@fundraisingbureauet.dk

Førsteklasses support

Førsteklasses support

Stabilitet og sikkerhed for at betalingerne
går igennem er lige så vigtigt for os,
som det er for dig.

Ring til os på tlf. Tlf.: 3529 4855

Kom igang
med Online Fundraising
på 3 uger!

Vis mig hvordan