MobilePay Subscriptions

Oplever din organisation også, at givere er tilbageholdende med at opgive personfølsomme oplysninger? Og kunne du tænke dig at slippe for høje gebyrer på faste donationer? Så kan MobilePay Subscriptions måske være en relevant betalingsløsning for dig.

MobilePay Subscriptions er en ny løsning, der gør det muligt at lave faste betalingsaftaler via MobilePay appen. En løsning, som har nogle klare fordele, der gør den til et godt alternativ til både Betalingsservice og abonnementer gennem kreditkort og SMS.

To tydelige fordele
Specielt på to parametre skiller MobilePay Subscriptions sig positivt ud fra de gamle betalingsløsninger:

  1. Nem tilmelding – Givere tilmelder sig MobilePay Subscriptions med ét swipe. De behøver hverken indtaste CPR-, konto- eller kortnummer.
  2. Billigt – Med gebyrer på kun 1-1,5 kr. for beløb under 100 kr. er MobilePay Subscriptions en væsentligt billigere løsning end for eksempel Betalingsservice og SMS.

MobilePay Subscriptions vs. andre abonnementssystemer
Da MobilePay Subscriptions stadig er under udvikling, er det ikke til at sige med hundrede procents sikkerhed, hvordan systemet klarer sig på parametre som udbredelse og fastholdelse af betalingerne.

Hos Fundraisingbureauet ser vi dog grund til at tro, at MobilePay Subscriptions også her vil fungere fordelagtigt sammenlignet med de traditionelle betalingsløsninger.

Vi har lavet en model, som illustrerer fordelene ved MobilePay Subscriptions, som vi ser dem.

MP vurdering

Det er tydeligt at se, at Betalingsservice længe har været under pres fra for eksempel kreditkort. Det afgørende har hele tiden været, at intet har kunnet matche den trofasthed, hvormed en Betalingsservice-aftale indgås og fastholdes. Så selvom både pris, følsomme persondata og konvertering taler imod, har branchen typisk holdt sig til Betalingsservice.

Det ligner nu, at MobilePay Subscriptions kan matche den høje trofasthed uden at gå på kompromis med pris og konvertering. Det er stadig ikke helt klart, hvor let (og dermed også hvor ofte) man som privat person kan afmelde sig aftaler i app’en.

Hvornår kan jeg komme i gang?
MobilePay Subscriptions er i skrivende stund ved at blive testet og optimeret i samarbejde med en række pilotvirksomheder. MobilePay forventer at have den fulde version klar i løbet af foråret 2017.
Vi vurderer, at en reel opstart er at forvente fra og med august 2017.

Hvordan kommer jeg i gang – og hvad koster det?
Der er flere måder at komme i gang med at bruge MobilePay Subscriptions til at tage imod faste betalinger. Vi anbefaler en direkte integration via deres REST API.

MobilePay tager et abonnement på 499 kr. pr. måned løsningen og mellem 1 kr. og 2,75 kr. pr træk.

Derudover er der varslet en redirecting afgift, hvis brugere går fra MobilePay App’en til organisationens hjemmeside. Se alle priser i nedenstående link fra Danske Bank.

Du kan selvfølgelig vælge at integrere MobilePay Subscriptions selv. Men det koster mange timer – og dermed penge – at opsætte systemet. Dertil kommer udgifter til løbende vedligeholdelse af integrationen.

Du kan også vælge at lade os hos Fundraisingbureauet hjælpe dig. Vi behøver kun gøre det tekniske benarbejde én gang, hvorefter alle vores kunder kan få glæde af det. På den måde er vi mange om at dele udgifterne, og vi kan derfor implementere systemet væsentligt billigere. Køber du vores OnlineFundraising Standard, indgår MobilePay Subscriptions integrationen som en del af pakken.

Hvor kan jeg høre mere?
Kom til møde om Mobile betalingsløsninger hos ISOBRO torsdag d. 31/5 kl. 11.30 – 13.30.

Mødet er gratis for medlemmer af ISOBRO, men tilmelding skal ske til Louise, ly@isobro.dk

Her vil Fundraisingbureauet fortælle mere om, hvordan MobilePay Subscriptions virker, og hvordan betalingsværktøjet OnlineFundraising kan hjælpe din organisation med hurtigt og billigt at komme i gang.

Læs mere om OnlineFundraising på onlinefundraising.dk, og bliv klogere på MobilePay Subscriptions hos Danske Bank.


Førsteklasses support

Førsteklasses support

Stabilitet og sikkerhed for at betalingerne
går igennem er lige så vigtigt for os,
som det er for dig.

Ring til os på tlf. Tlf.: 3529 4855

Kom igang
med Online Fundraising
på 3 uger!

Vis mig hvordan